top of page
Logo 6P Partners - Coaching en Consultancy Bedrijf in Nederland. Assessments voor selectie- en adviesdoeleinden.

Gratis Burn-out test

Ontdek of je last hebt van een werkgerelateerde burn-out door onze gratis burn-out test in te vullen. Een burn-out kan verschillende oorzaken hebben en kan aanzienlijke gevolgen hebben voor je welzijn en prestaties op het werk. Door de test in te vullen, krijg je inzicht in de symptomen en kom je erachter of je mogelijk een burn-out ervaart.

Burn-out test in Word
Gebruikshandleiding

Het praktisch gebruik van de BAT. 

U heeft de optie om de bovengenoemde PDF handmatig in te vullen of het bijbehorende Word-document te downloaden en in te vullen. Per vraag kunt u als volgt scoren: 1 ‘nooit’, 2 ‘zelden’, 3 ‘soms’, 4 ‘vaak’ en 5 ‘altijd’. Dat houdt in dat de scores dus variëren van 1 t/m 5.

 

Het totaal kan worden berekend door alle scores op alle 33 vragen bij elkaar op te tellen en te delen door 33.  Door dit te doen wordt de totaalscore verkregen, die ook tussen de 1 en 5 ligt. Vervolgens wordt er met het zogenoemde stoplicht model gewerkt:

Groen: score lager dan 2,59; er is geen sprake van burn-out

Oranje: score hoger of gelijk aan 2,59 en kleiner dan 3,02; er is sprake van een risico op burn-out

Rood: score hoger of gelijk aan 3,02; er is hoogstwaarschijnlijk sprake van burn-out.

Indien u per dimensie een beeld wil hebben, kunt u voor elk van de vijf dimensies afzonderlijk een gemiddelde score berekenen met het onderstaande schema:

image_edited.jpg
bottom of page