top of page
image.png

Anke Dohmen

- Toegepast Psycholoog

Anke heeft veel kennis van en ervaring met verschillende doelgroepen: LVB, NAH, verslavingsproblematiek, psychische kwetsbaarheden, dementie. Naast diverse studies heb ik voornamelijk gewerkt in de zorgsector. Op deze manier kon ik theorie direct toepassen in de praktijk. Hierdoor heb ik mij op jonge leeftijd kunnen ontplooien tot de gedreven professional die ik nu ben.
Ik houd ervan om situaties te analyseren. Hoe reageren mensen op bepaalde situaties? Hoe gaan mensen met bepaalde situaties om? Waarom doen mensen bepaalde dingen op een bepaalde manier? Waar liggen de talenten en capaciteiten van een persoon en hoe kan deze zich nog verder ontwikkelen? Vervolgens de verbinding leggen tussen de praktijk en de theorie. Als persoon ben ik heel nieuwsgierig en leergierig. Ik wil mijzelf altijd blijven ontwikkelen en ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Van nature heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit maakt dat ik altijd alles in goede banen wil leiden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit zorgt ervoor dat ik structureel te werk ga en houd van overzicht, waarbij ik altijd het doel voor ogen houd.
Belangrijke vaardigheden: goed luistervermogen, geduldig, analytisch, oplossingsgericht, teamspeler maar ook zelfstandig, altijd open voor nieuwe ervaringen, leergierig, rustig, flexibel, creatief en communicatief sterk. Andere eigenschappen die mij kenmerken zijn: oog voor kwaliteit, betrokken, nieuwsgierig, daadkrachtig en betrouwbaar.

 • LinkedIn

Kwaliteitsgericht, Betrokken, Empathisch, Volhard, Zorgvuldig

image.png

Monique Engelen

Ik train professionals om hun weerbaarheid, energie en focus te verhogen in combinatie met ouderschap en werk. Bureau in Beeld vergroot weerbaarheid van: Teams, Professionals, Ouders en Kinderen. Weerbaarheid is: “Voor je eigen wensen, grenzen en behoeften opkomen. En rekening houden met die van een ander. Je kunt met tegenslagen omgaan, hebt zelfvertrouwen en bent assertief” Minder weerbaar? Dan kom je vaak in situaties waarbij je ‘ja’ zegt terwijl je ‘nee’ voelt. Door onzekerheid of om anderen niet teleur te willen stellen.
Bureau in Beeld begeleidt kinderen, volwassenen, professionals en teams met het vergroten van hun weerbaarheid op een bruisende en actieve manier.
Samen met jou bekijken we wat jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen te kunnen werken en opvoeden of je kind weerbaar te maken.
Je kunt hierbij gebruik maken van:
– Individuele of groeps-coaching voor ouder(s) met hun kind
– Individuele of groeps-coaching voor professionals
– Groepstrainingen op scholen
– Teamtrainingen
– Scholing aan professionals
Bij Bureau in Beeld werken ervaren, hoogopgeleide weerbaarheidstrainers met een flinke dosis humor, die aanpakken. “Wij gaan voor resultaat, hebben een hands- on mentaliteit en gaan geen gesprek uit de weg!”

 • threads
 • LinkedIn

Ouders en Werk, Coaching van ouders, Weerbaarheids-training, Training en ontwikkeling​Coaching, Pedagogie, Weerbaarheids-trainer, DISC- trainer, Teams en Individueel, Gedragstijlen onderzoeken, Speltherapie

image.png

Peggy Hendriks

- Toegepast Psycholoog en Senior Tactische Opsporing bij Politie Nederland

Ik ben Peggy Hendriks en ik ben 47 jaar oud. Ik werk als rechercheur bij de politie en ben sinds 16 januari 2023 de trotse eigenaar van mijn eigen praktijk als toegepast psycholoog. Mijn praktijk DAADKRACHT VENRAY is ontstaan in november 2022. Nadat ik veel plannen en ideeën in mijn hoofd had vond ik het heel spannend op deze plannen om te zetten naar een echte praktijk als toegepast psycholoog.
Ik ben toegepast psycholoog met als specialisatie loopbaan coaching, begeleiding en loopbaanonderhoud. Ook werk ik op dit moment nog bij de politie als rechercheur en ben ik een specialistisch verhoorder. Met de ervaring van ruim 28 jaar bij de politie, verschillende eenheden en verschillende werkplekken binnen de recherche sta ik stevig in mijn schoenen en weet ik hoe ik zaken kan aanpakken. 
Toegepaste psychologie gaat over het begrijpen van het menselijk gedrag en over het begrijpen van de gevolgen van het gedrag. Een toegepast psycholoog is een specialist op het gebied van het onderzoeken, beoordelen en beïnvloeden van menselijk gedrag. Door het gebruik maken van psychologische benaderingen en psychologische wetenschap alsmede verbaal en non-verbale communicatie weten wij hoe de kennis ingezet kan worden om praktische problemen op te lossen of in ieder geval op te helderen. Dit doe ik door middel van training, coaching, voorlichting en/of advisering.
De naam van mijn praktijk “Daadkracht” zegt veel over mij. Ik ben energiek, efficiënt en durf zaken aan te pakken! Denken en doen is belangrijk om verandering te brengen. Denken en doen zijn belangrijke waarden voor mij. Eerst nadenken over een situatie, dan bedenken wat deze situatie nodig heeft en dan doen. Dit doen, doen we samen! 
Neem vooral contact op en dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden of onmogelijkheden zijn. Dit is geheel vrijblijvend. Zeker geldt dit ook voor jou als jij een bedrijf hebt en je hebt vragen over je team, samenwerking, verzuim en loopbaanonderhoud dan ben je bij mij goed.

 • threads
 • LinkedIn

Daadkrachtig, Assertief, Empathisch, Stressbestendig, Direct

image.png

Wim Herings

-Senior Quality Professional

Als ervaren kwaliteitsprofessional met meer dan 35 jaar werkervaring in productie van farmaceutica, medische hulpmiddelen, vaccins, bloedproducten en allerlei soorten toeleveranciers ben ik van veel markten thuis. Opgeleid als apotheker ben ik snel doorgestapt naar industriële maakbedrijven en met name de kwaliteitsborging van producten en processen. Naast het vervullen van diverse Quality management functies van shopfloor tot Directie en HQ niveau heb ik altijd verdieping en uitdagingen gezocht in de complexe randgebieden van het Quality vakgebied. Ik ben zo vertrouwd met steriele en hormoon productie, clean room design en bouw, QA supervisie green & brown field projecten, proces modellering en -management, change processen, data integriteit, uitbestedingen, bedrijfskunde, begeleiding en - voorbereiding voor GMP, FDA, ISO 13485 en ISO 9001 inspecties. Momenteel staan kwaliteit bij dienstverlening en EHS integratie op de agenda. Blijven leren is deel van mijn natuur.

Sinds 2013 ben ik actief als zelfstandige waarbij ik bedrijven begeleidt bij strategisch belangrijke QMS herstructurerings- , integratie - of certificatieprojecten. Naast de vaktechnische aspecten zijn daarbij vaak ook bewustmaking, training en coaching trajecten aan de orde. Ik begeleid zo teams, technische professional, managers, Directieleden en DGA;s om hun rol en Quality steviger neer te zetten. 6P en Partners levert me daarbij de focus en richting, de tools en sparring collega’s die me helpen dit effectief te kunnen doen.

 • threads
 • LinkedIn

Creatief, Betrouwbaar, Zelfstandig, Kwaliteitsgericht

image.png

Paul Hofstede

-Adviseur Familiebedrijven

Paul is opgegroeid in een ondernemende familie met een familiebedrijf. Na zijn studie bedrijfskunde bleek zijn vader ernstig ziek te zijn en heeft hij hem opgevolgd in leiding, zeggenschap en eigendom. Gedurende deze periode van zijn leven is hij in aanraking gekomen met de typische kenmerken en dynamieken van en binnen familiebedrijven. Paul ging opnieuw studeren en de opgedane inzichten, kennis en ervaring wilde hij graag delen met andere betrokkenen binnen deze bijzondere groep bedrijven. Na de verkoop van het bedrijf is hij dit als adviseur familiebedrijven vorm gaan geven.
Paul vindt het belangrijk dat er balans is tussen enerzijds de continuïteit van het bedrijf en anderzijds de harmonie binnen de familie. Binnen zijn advisering aan eigenaren van familiebedrijven, leden van ondernemende families, directies en/of andere stakeholders staat dit ook altijd centraal. Paul herkent de individuele, familiaire en bedrijfsbelangen snel en weet goed om te gaan met de emotionele- en rationele thema’s die leven. Bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht en conflictsituaties zijn dan ook vraagstukken waar hij graag en vol enthousiasme aan werkt. Paul werkt hierin samen met specialisten zoals fiscalisten, bankiers, vermogensbeheerders en advocaten. Paul is medeoprichter van het Gelders Familiebedrijven Gilde.

 • threads
 • LinkedIn

Nauwkeurig, Ordelijk, Sociaal

image.png

Amber Schuurman

 -Arbeid en Organisatie Psycholoog & MfN-registermediator

Ik ben Amber, moeder van drie kinderen. Opgegroeid in de randstad, maar inmiddels al jaren met mijn partner en kinderen woonachtig in Velden.
Ik ben een “andersdoener”. Ik studeerde toen ik een alleenstaande moeder was (van een huilbaby), ik haalde mijn master toen ik zwanger was van mijn tweede kindje (met bekkeninstabiliteit) en heb mijn bedrijf opgezet in de tropenjaren van het gezinsbestaan (drie kinderen in drie verschillende fasen van hun leven). Met andere woorden, ik zoek de uitdaging (onbewust) op!
Ik ben Arbeid en Organisatiepsycholoog en erkend MfN-registermediator met als specialisatie Arbeidsmediation. Daarnaast adviseer ik organisaties op het gebied van conflicten en verzuim. 
Na mijn bachelor studie Psychologie en Gezondheid in Tilburg heb ik in Nijmegen de master Arbeid en Organisatiepsychologie afgerond. Daarnaast heb ik jaren gewerkt het familiebedrijf waarbij ik de gehele back-office beheerde. Tijdens mijn werk heb ik met verschillende (juridische) kwesties te maken gekregen waarbij ik standvastig en rechtvaardig bleef. Tijdens deze momenten groeide het besef dat het recht niet altijd “recht” doet aan alle partijen. Wat mij heeft doen besluiten om uiteindelijk mij verder te ontwikkelen als (arbeids)mediator. 
Mensen omschrijven mij als hulpvaardig, eerlijk en sympathiek, maar soms een kenau (in de positieve zin van het woord). Ik sta mijn “mannetje”. Daarnaast ben ik iemand die rechtvaardig is en de belangen van alle partijen in ogenschouw neemt. Voor mij staat eerlijkheid centraal. 
Als mediator ben ik onafhankelijk en kijk is voorbij het probleem. Ik focus mij op het herstel van de band, waarbij de oplossing van het geschil vanzelf volgt. Mijn expertise ligt op het gebied van procesbegeleiding en conflictbemiddeling. Tijdens het mediatortraject zal ik gezamenlijk met jullie om de tafel zitten en eerst kijken wat de kern van het geschil is. Vanuit daar gaan we gezamenlijk toewerken naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. 
Als Arbeid en Organisatiepsycholoog begeleid ik organisaties op het gebied van conflicthantering en verzuimpreventie, waarbij ik de menselijke component in ogenschouw neem. Hier kijk ik naar hoe de organisatie in zijn geheel werkt. Ik werk hier nauw samen met de verantwoordelijke personen binnen de organisatie. Hierbij adviseer ik de organisatie waar de verbeterpunten liggen en hoe de organisatie dit kan implementeren in hun beleid. 

 • threads
 • LinkedIn

Empathisch, Oplossingsgericht, Ordelijk, Volhard

image.png

Karlien Verdijk

✅ Bureau in Beeld helpt werkgevers met het voorkomen van uitval en verlagen van ziekteverzuim, wat leidt tot continuïteit in de dienstverlening en lagere kosten.
✅ We adviseren werkgevers hoe zij een goed werkgeverschap voor hun werkende ouders kunnen organiseren binnen hun bedrijf.
✅ Ik geef trainingen aan professionals om hun weerbaarheid, energie en focus te verhogen in combinatie met ouderschap en werk.

Als Specialist Positief Opvoeden, Weerbaarheidstrainer, Blauwprintcoach en MapsTell (DISC) trainer combineer ik verschillende methodes gericht op plezier, verbinding, inzicht en het maken van concrete stappen. Ik heb jarenlange ervaring in training en coaching, dat aangevuld met mijn eigen ouderschap en enthousiasme, humor en no-nonsense manier van werken maken van mij de expert op het gebied van: ouderschap en werk!
Nieuwsgierig? Ik wel naar jou!

 • threads
 • LinkedIn
image.png

Germy Vliegen-Claessens

- Toegepast Psycholoog en Teamleider ondersteuners medezeggenschap

Germy is als teamleider in de zorg bekend met de complexiteit die gevraagd wordt van teams en organisaties. Ze heeft een breed interessegebied. Vanuit positieve energie kan ze het beste uit mensen naar boven halen. Ze denkt in mogelijkheden en houdt hierbij duidelijke doelen voor ogen. Samen met de klant zoekt ze naar creatieve oplossingen in complexe situaties. Hierbij heeft ze oog voor het persoonlijke detail in de mens, zonder de strategische doelen uit het oog te verliezen.
Door ontwikkelgericht en vanuit competenties leiding te geven is ze in staat om de medewerkers te begeleiden in het werk waar dat nodig is. Ze kan persoonlijke kwaliteiten binnen een team zo stimuleren dat ze aanvullend zijn aan elkaar en krachtige teams ontstaan. Hierbij maakt ze samen met de medewerkers de vertaalslag van strategisch naar operationeel niveau en vice versa.
Een continue proces van kwaliteitsverbetering binnen teams worden door haar ondersteund naar mooi werk en een goede bedrijfsvoering. Ze is in staat personen in hun kracht te zetten door zowel intern als extern met elkaar te verbinden.
Naast de ervaring in de zorg heeft ze vanuit haar politieke periode als fractievoorzitter en lid van diverse werkgroepen gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.
Als toegepast psycholoog heeft ze kennis van de diverse psychologische vraagstukken, methoden, technieken en instrumenten om menselijk gedrag te analyseren, beoordelen en beïnvloeden. Ze beheerst verschillende gesprekstechnieken om de beoogde gedragsverandering te bewerkstelligen vanuit eigen regie en kracht van de coachee.

 • LinkedIn

Sociaal, Zorgzaam, Betrokken, Empathisch

image.png

André van Swelm

- Mede eigenaar van Financial for one Day en eigenaar van AvS Financials B.V

André heeft zijn kennis en ervaring onder andere opgedaan bij detacheerders Welten, DPA Benkis en Yacht. Ook heeft hij gewerkt bij grote spelers in de financiële markt, zoals Rabobank en IFN Finance. André is een echte netwerker. Vooral vanuit de regio Arnhem-Nijmegen heeft hij een waardevol netwerk opgebouwd en is hij dagelijks bezig om bedrijven aan mensen en mensen aan mensen te verbinden.

André is getrouwd en heeft drie kinderen. Als hij niet aan het werk is, dan houdt hij zich bezig met één van zijn grote hobby's: motorrijden, volleybal, zijn twee honden en natuurlijk NEC.

 • LinkedIn
bottom of page