top of page
image.png

Anke Dohmen

- Toegepast Psycholoog

Anke heeft veel kennis van en ervaring met verschillende doelgroepen: LVB, NAH, verslavingsproblematiek, psychische kwetsbaarheden, dementie. Naast diverse studies heb ik voornamelijk gewerkt in de zorgsector. Op deze manier kon ik theorie direct toepassen in de praktijk. Hierdoor heb ik mij op jonge leeftijd kunnen ontplooien tot de gedreven professional die ik nu ben.
Ik houd ervan om situaties te analyseren. Hoe reageren mensen op bepaalde situaties? Hoe gaan mensen met bepaalde situaties om? Waarom doen mensen bepaalde dingen op een bepaalde manier? Waar liggen de talenten en capaciteiten van een persoon en hoe kan deze zich nog verder ontwikkelen? Vervolgens de verbinding leggen tussen de praktijk en de theorie. Als persoon ben ik heel nieuwsgierig en leergierig. Ik wil mijzelf altijd blijven ontwikkelen en ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Van nature heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit maakt dat ik altijd alles in goede banen wil leiden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit zorgt ervoor dat ik structureel te werk ga en houd van overzicht, waarbij ik altijd het doel voor ogen houd.
Belangrijke vaardigheden: goed luistervermogen, geduldig, analytisch, oplossingsgericht, teamspeler maar ook zelfstandig, altijd open voor nieuwe ervaringen, leergierig, rustig, flexibel, creatief en communicatief sterk. Andere eigenschappen die mij kenmerken zijn: oog voor kwaliteit, betrokken, nieuwsgierig, daadkrachtig en betrouwbaar.

  • LinkedIn

Kwaliteitsgericht, Betrokken, Empathisch, Volhard, Zorgvuldig

bottom of page