top of page
image.png

Noortje Coninx

- Toegepast Psycholoog en zzp'er

Noortje Coninx is toegepast psycholoog en zzp'er. Ze haalt voldoening uit het begeleiden van mensen en wilt bijdragen aan hun geluk. Dit met als doel het benutten van hun volledige potentieel. Met haar achtergrond als junior consultant bij een sociaal innovatiecentrum heeft ze geleerd hoe ze zowel individuen als organisaties kan laten groeien. Dit doet ze door middel van coaching, begeleiding en trainingen. Haar openheid, analytische vermogen en creativiteit maken dat ze met een open geest naar de wereld kijkt en diepgaande inzichten kan genereren.

Ze brengt, mede door haar leeftijd, een verfrissend perspectief met zich mee. Verweven met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de psychologie. Deze actuele kennis vormt de kern van haar vermogen om moderne therapeutische benaderingen toe te passen, waardoor ze in staat is om klanten op een innovatieve en effectieve manier te begeleiden. Ook is ze enthousiast, energiek en zeer gemotiveerd om klanten te ondersteunen bij hun uitdagingen. Verder is Noortje een gevoelsmens: open, betrouwbaar, professioneel en empathisch. Dit maakt dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar.

 

Noortje gelooft in het nemen van eigenaarschap over je leven. Zelf laat ze dit zien door op jonge leeftijd te zijn gestart met ondernemen, groot te dromen en muziek te maken. Ze is namelijk naast haar baan als toegepast psycholoog en ondernemer ook muzikant. “Als muzikant weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je passies en dromen na te streven, ook als je hierbij soms spannende keuzes moet maken. Ik geloof in eindeloze mogelijkheden als je ergens hard voor werkt en risico’s durft te nemen”.

 

Deze gedrevenheid en positiviteit stromen door in haar werk en kenmerken haar als ondernemer en toegepast psycholoog. 

 

Benieuwd? Neem vooral contact op en laten we samen kijken welke mogelijkheden er zijn!

  • LinkedIn
bottom of page