top of page
image.png

Monique Engelen

Ik train professionals om hun weerbaarheid, energie en focus te verhogen in combinatie met ouderschap en werk. Bureau in Beeld vergroot weerbaarheid van: Teams, Professionals, Ouders en Kinderen. Weerbaarheid is: “Voor je eigen wensen, grenzen en behoeften opkomen. En rekening houden met die van een ander. Je kunt met tegenslagen omgaan, hebt zelfvertrouwen en bent assertief” Minder weerbaar? Dan kom je vaak in situaties waarbij je ‘ja’ zegt terwijl je ‘nee’ voelt. Door onzekerheid of om anderen niet teleur te willen stellen.
Bureau in Beeld begeleidt kinderen, volwassenen, professionals en teams met het vergroten van hun weerbaarheid op een bruisende en actieve manier.
Samen met jou bekijken we wat jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen te kunnen werken en opvoeden of je kind weerbaar te maken.
Je kunt hierbij gebruik maken van:
– Individuele of groeps-coaching voor ouder(s) met hun kind
– Individuele of groeps-coaching voor professionals
– Groepstrainingen op scholen
– Teamtrainingen
– Scholing aan professionals
Bij Bureau in Beeld werken ervaren, hoogopgeleide weerbaarheidstrainers met een flinke dosis humor, die aanpakken. “Wij gaan voor resultaat, hebben een hands- on mentaliteit en gaan geen gesprek uit de weg!”

  • threads
  • LinkedIn

Ouders en Werk, Coaching van ouders, Weerbaarheids-training, Training en ontwikkeling​Coaching, Pedagogie, Weerbaarheids-trainer, DISC- trainer, Teams en Individueel, Gedragstijlen onderzoeken, Speltherapie

bottom of page