MET HET JUISTE DOEL, EN DE JUISTE MENSEN, DE JUISTE DINGEN DOEN

Assessment

Wij werken alleen met betrouwbare en gevalideerde state-of-the-art assessments van het hoogst mogelijke niveau in Nederland, en combineren dat met een persoonlijk psychologisch diepteonderzoek.
Een assessment bij 6P Partners is op maat gesneden voor uw specifieke situatie. In dit psychologisch onderzoek worden verschillende assessment onderdelen gecombineerd met een diepte-interview. Hierdoor ontstaat een compleet beeld dat antwoord geeft op uw vragen omtrent geschiktheid en/of loopbaanontwikkeling.

Het assessment begint met een schriftelijk gedeelte. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde psychologisch onderzoeksmethoden.  Er wordt gekeken naar de kennis, vaardigheden, capaciteiten, motivatie en belangstellingsgebieden van de kandidaat. Hierna vindt een diepte-interview plaats. De consultant vormt op basis van alle resultaten samen een beeld van de kandidaat. Het is hiermee een diepgravend psychologisch onderzoek. De resultaten worden vastgelegd in een uitgebreid rapport. Hierin wordt ook ingegaan op Management Tools voor de kandidaat.

Waarom voor assessments van 6P Partners kiezen?

  • We gebruiken state-of-the-art, uiterst valide psychologische assessment-instrumenten.
  • We toetsen de resultaten van het schriftelijk gedeelte tijdens het diepte-interview, waardoor een nauwkeurig beeld van de kandidaat ontstaat.
  • Assessments vinden plaats bij ons op kantoor. Hierdoor is er sprake van een persoonlijk contact en kan op de specifieke behoeften van de kandidaat worden ingespeeld.
  • We kunnen u snel van dienst zijn.
  • De assessments die wij inzetten zijn ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd.
  • De assessments die wij inzetten zijn gevalideerd door de COTAN. De Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) is een centrale commissie van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). U vindt hier meer achtergrond informatie: 

    Achtergrond informatie