MET HET JUISTE DOEL, EN DE JUISTE MENSEN, DE JUISTE DINGEN DOEN

Ons team

6P Partners is een gepassioneerd Psychologisch Adviesbureau. Wij van 6P Partners zijn gepassioneerde mensen, en slaan middels psychologie de brug tussen mens en organisatie, tussen wie de mens daadwerkelijk is en wat uw organisatie is en wil bereiken. Wij gebruiken psychologische, wetenschappelijk verantwoorde, uiterst valide methodieken van de hoogst mogelijke kwaliteit, om uw succes te kunnen garanderen.


Wij werken graag samen met partners


Ontmoet hier onze 6p Partners. Of wordt zelf ook 6P Partner, en ga zelf organisaties begeleiden, met ondersteuning in een gezamenlijk team van gepassioneerde partners.

Ontmoet onze partners!

Word Partner
 

Rémy de Wild, directeur


'Met het juiste doel voor ogen, verbinden en activeren wij de juiste mensen, op de juiste wijze, op de juiste posities, binnen uw organisatie.' - Rémy de Wild, directeur

Het is mijn passie om mensen en bedrijven echt doelgericht te vooruit helpen, succesvol te maken met concrete resultaten, echte veranderingen, intrinsiek en extrinsiek. Ik zorg ervoor dat mijn inzet iets waardevols oplevert, en op lange termijn duurzaam effect heeft. De werkgever die veel meer uit het potentieel van zijn medewerker haalt, veel meer echt oprecht werkgeluk, minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop. Het gezin, vrienden en familie die veel meer ‘mens’ terugkrijgen, levensgeluk en waardevolle momenten samen. Vanuit mijn brede achtergrond heb ik ruimschoots ervaring in de ICT, creatieve industrie en bedrijfskundige processen, veel commerciële- en marketingervaring, professionele coaching en toegepaste psychologie. Ik ben een gedreven inclusieve visionair ondernemer, die zich graag duurzaam inzet om anderen concrete resultaten en successen te laten behalen. 

LinkedIn Rémy de Wild
6P Partners is ontstaan uit de overname van 6P Consultancy. In 2004 is het psychologisch adviesbureau 6P Consultancy opgericht door senior psycholoog dr. René Jansen. Het succes van 6P Consultancy is te danken aan het inzetten van de hoogst haalbare kwaliteit van valide middelen, en de door René Jansen zelf ontwikkelde psychologisch en wetenschappelijk verantwoorde 6P methode. In de afgelopen jaren heeft de 6P methodiek zijn effectiviteit bewezen door vele organisaties en mensen te helpen. We zijn actief voor profit- en nonprofit organisaties zowel in heel Nederland als ook internationaal. Wij helpen organisaties om hun doelstellingen te bereiken door het beste uit hun (toekomstig) personeel te halen.

Gise van Vlerken, HR en psychologie specialist


Ik ben Gise, heb gestudeerd aan de Tilburg University, en ben een vrolijke, sociale en betrokken professional in het vakgebied HR en psychologie. Mijn interessegebieden liggen in employer branding, onboarding, verzuim en re-integratie, training en ontwikkeling, talent management en strategisch human resource management. Voor mij betekent werken bij 6P Partners, werken bij een organisatie met een frisse toekomstvisie, mensgericht bouwen aan een community van gepassioneerde mensen die hun ervaring willen delen, open staan voor nieuwe ideeën en bovenal een goede sfeer creëren.
 
Ik heb veel inzicht in de verhoudingen en wisselwerkingen tussen werknemers in organisaties en welke factoren hierop van invloed zijn. Mijn expertise is gericht op organisatiekunde, strategie en psychologie. Mijn interesse gaat daarbij uit naar het creëren van werknemersgeluk in organisaties. Bij 6P Partners kan ik een waardevolle en duurzame bijdrage leveren aan algemene werknemerstevredenheid en een echte verbinder zijn tussen werknemer en werkgever.