MET HET JUISTE DOEL, EN DE JUISTE MENSEN, DE JUISTE DINGEN DOEN

Synergetische Samenwerking

We hebben een Synergetische Samenwerking met speciale mensen en organisaties waar 6P graag mee samenwerkt, omdat zij zeer betrokken zijn en de filosofie en waarden van 6P Partners onderstrepen. Met hun unieke expertise, jarenlange ervaring, en succesvolle track-record bij vaak internationale gerenommeerde bedrijven, kunnen Synergetische Samenwerkingen met 6P Partners de juiste ondersteuning bieden die nodig is om op de juiste manier duurzaam succesvol te worden. 

 

Lucinda Douglas


6P werkt samen met 100 BESTE COACHES. Een initiatief van Lucinda Douglas. Met 100BesteCoaches kunnen bedrijven, instellingen, organisaties en particulieren kiezen uit de beste coaches. Aangeboden op een digitaal presenteerblad en gecategoriseerd volgens disciplines. De 100 beste coaches maken desgewenst gebruik van onze assessments, waar het nuttig is om hun coaching te ondersteunen en de ontwikkeling van hun klanten te bevorderen.

"In 2020, 2021 en 2022 stelde ik de boekenserie Lefwijf samen. 150 vrouwen schrijven mee aan 3 waanzinnige boeken. Ieder verhaal heeft 500 woorden. Een interview en podcast hoorde er ook bij. Ik heb veel met verhalen en zichtbaarheid van vrouwen. Het komt omdat ik vind dat ieder mens gezien mag worden, een plaatst heeft, van betekenis is en bijzonder is. Met verwondering kijk ik naar de wereld. Ik ben de jongste van 6 dochters en ik ben geboren halverwege apartheid in Zuid Afrika. Ik moest moeite doen om gehoord te worden en gezien te worden. Dat is mij gelukt en dat doe ik nu voor vrouwen. In 2018 sprak ik aan de Afrikaanse top in Nigeria. In 2016 genomineerd voor de Etnisch Zakenvrouw en genomineerd voor ViVa 400- een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. Inmiddels heb ik 9 boeken geschreven en het gaat altijd om empowerment. Ik spreek, inspireer, omarm mijn christelijk geloof en dat is ook mijn identiteit. De ander liefhebben als mezelf is voor mij belangrijk. Ik ben geïnterviewd door FD, AD, Volkskrant, NRC, Linda, Margriet, Libelle, Eva, Zijn, OpZij, Zin, en de VN. Regisseur van Lef, Leiderschap & Empowerment trajecten voor bedrijven en organisaties. Ik spreek, daag uit, maak vrouwen zichtbaar, schrijf, reis veel, houd van, werk graag en geniet van wat bij mij past." 

Mail Lucinda

Rob Oldenburg

"Wat moet er nu gebeuren wanneer een afdeling minder goed samenwerkt, onderling of met een andere afdeling, en dit tot veel irritatie binnen de organisatie leidt? Dan is er reden om even contact op te nemen.
Als sales trainer / coach / verandermanager doorzie ik snel waar het beter kan in een organisatie. Graag wil ik u uitdagen om met mij een gesprek aan te gaan. Wanneer mensen zich ontwikkelen doet het bedrijf dat ook. Ieder mens heeft zo zijn kwaliteiten maar kent deze veelal onvoldoende. Vanuit je kracht werken maakt mensen sterker en geeft voldoening. Dat is voor mij een heuse driver.
Ik heb gewerkt of werk voor bedrijven als ASML, Shell, SAP, Dometic, Antonius, MI-Partners, Duvel, Eriks, SNS."


Mail Rob

Eugenie Obers

"Bon a Pact gaat en staat samen met u voor een toekomstbestendige organisatie. Onze trainingen en coachingstrajecten brengen al meer dan 15 jaar een maximale versnelling en verbetering in performance op de werkvloer en in uw organisatie. 
Elke relatie begint met het sluiten van een PACT. Een PACT dat ervoor zorgt dat u performance verbetering terugkrijgt voor uw inzet, wat resulteert in duurzame groei. Om daartoe te komen, hebben we onze eigen training- en coaching PACT-methode© ontwikkeld die leidt tot een betere performance van iedere medewerker en alles dat samenhangt met uw organisatie. Het is onze missie om vaardigheden te trainen waar zowel de organisatie als de deelnemer a life time profijt van heeft. Vaardigheden waar uw medewerkers ook buiten de organisatie plezier van hebben, en die hen als ambassadeurs een gelukkiger mens maken."

Klanten van Eugenie Obers zijn o.a.: Hema, Media Markt, Toverland, Brabant Zorg, Fontys University of Applied Science, Rabobank, Daniels Tuincentrum.

Mail Eugenie

Rick Schram

“You can never cross the ocean unless you have the courage to lose the sight of the shore.” (Christopher Columbus)

Mijn nieuwsgierigheid naar het gedrag van mensen en de wijze waarop anderen daar invloed op hebben boeit mij in de meest brede zin. Deze wisselwerking maakt dat mensen met elkaar omgaan, met elkaar communiceren, met elkaar leven. De zakelijke (werk)omgeving biedt mij de gelegenheid om met meer focus te werken aan gerichte vraagstukken rondom groei & ontwikkeling en effectieve samenwerking van mensen binnen organisaties. Mijn begripsvorming is tot stand gekomen door sociale wetenschappen te combineren met bedrijfskunde en communicatie. Samen met mijn uitgebreide praktijkervaring heeft dit mijn expertise vorm en inhoud gegeven.

Ik streef er altijd naar om quality time te creëren. Ik geloof dat we allemaal waarde kunnen toevoegen aan andere mensen. Dat we voor alle stakeholders waarde kunnen toevoegen door onze eigen expertise toe te passen op hun situatie en omstandigheid.

Dat elk individu een verschil kan maken door de levens van anderen met oprechte interesse en specifieke hulp te raken. Ik heb diensten aangeboden voor nationale en internationale klantenkringen, kleine, middelgrote en grote bedrijven.


Momenteel is Rick een bewezen ondernemer met een solide internationaal trackrecord; vandaag de dag mede-eigenaar, managing partner en executive adviseur bij Baldr & Frigg BV, een bedrijf dat zich richt op Human Capital & Business vraagstukken binnen ambitieuze organisaties. Rick behaalde zijn Masters Degree aan de UvA in Amsterdam 1989 en MBA aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam 2003.

Linked