top of page
op afstand werken

Samenvatting Assessment Basis :

Het Assessment Basis omvat verschillende onderdelen, waaronder Vraagstelling, Werkgerelateerde Persoonlijkheid Vragenlijst (WPV), Algemene Capaciteiten Test (ACT), Carrière waarden (CW), Denkstijlen (DS), en Teamrol Indicator (TRI). Het assessment is volledig online, duurt ongeveer 3 uur en genereert automatisch een rapport na voltooiing. Het biedt inzicht in persoonlijkheid, competenties, waarden, drijfveren, gedrag en denkniveau van de kandidaat. Het doel is om zelf met de resultaten aan de slag te gaan

Samenvatting Assessment Praktisch:

Het Assessment Praktisch biedt alle voordelen van het Assessment Basis plus hulp en ondersteuning bij het formuleren van de juiste vraagstelling en een helder overzicht van de nodige aandachtspunten. Ook krijgt u gericht advies vanuit de psychologie om de kandidaat doelgericht in te zetten op basis van zijn of haar persoonlijkheid. Het assessment is volledig online en duurt ongeveer 4 uur. De opdrachtgever ontvangt digitaal de testuitslagen en een advies op maat. Het Assessment Praktisch is geschikt voor ontwikkelingsvraagstukken en loopbaanvraagstukken waar deskundig advies gewenst is, en biedt inzicht in persoonlijkheid, competenties, waarden, drijfveren, gedrag en denkniveau van de kandidaat.

werkend
Werken vanuit huis

Samenvatting Assessment Professioneel:

Het Assessment Professioneel biedt alle voordelen van het Assessment Praktisch plus extra ondersteuning bij het formuleren van de juiste vraagstelling en persoonlijke support. Het omvat ook 4 extra zeer persoonlijke vragenlijsten en een persoonlijk psychologisch diepte-interview van 2-4 uur, voor diepgaand inzicht in de persoonlijkheid van de kandidaat. Dit assessment is geschikt voor selectie- en ontwikkelingsvraagstukken waarbij deskundig advies en persoonlijk contact gewenst zijn. Het biedt een compleet maatwerkadvies voor het effectief inzetten van de kandidaat, gebaseerd op een uitgebreide set van analyses en persoonlijke interviews.

image_edited.jpg
bottom of page