top of page

Ons Team

6P Partners is een Psychologisch Adviesbureau met gepassioneerde mensen. Wij slaan middels psychologie de brug tussen mens en organisatie, tussen wie de mens daadwerkelijk is en wat uw organisatie is en wil bereiken. Wij gebruiken psychologische, wetenschappelijk verantwoorde en uiterst valide methodieken van de hoogste kwaliteit, om uw succes te kunnen garanderen.

Rémy de Wild, directeur

'Met het juiste doel voor ogen verbinden en activeren wij de juiste mensen, op de juiste wijze, op de juiste posities, binnen uw organisatie.' - Rémy de Wild, directeur

Het is mijn passie om mensen en bedrijven doelgericht vooruit te helpen en succesvol te maken met concrete resultaten en betekenisvolle, duurzame veranderingen. Ik zorg ervoor dat mijn inzet iets waardevols oplevert en ook op lange termijn effect heeft. De werkgever die het potentieel van zijn medewerkers optimaal benut ervaart in zijn organisatie meer werkgeluk, minder ziekteverzuim en minder personeelsverloop. De medewerker die werkgeluk ervaart, ervaart ook meer levensgeluk, wat doorwerkt in de privésfeer met gezin, vrienden en familie. Vanuit mijn brede achtergrond heb ik ruimschoots ervaring in ICT, creatieve industrie, bedrijfskundige processen, commercie en marketing, professionele coaching en toegepaste psychologie. Ik ben een gedreven inclusieve visionair ondernemer, die zich graag inzet om anderen concrete en duurzame resultaten en successen te laten behalen. 

  • LinkedIn
IMG-20240313-WA0015.jpg
processed-3E5F1F53-CA01-4E7D-9107-0BAF7C60B298_edited.jpg

GISE VAN VLERKEN, HR EN PSYCHOLOGIE SPECIALIST

Ik ben Gise, heb gestudeerd aan de Tilburg University, en ben een vrolijke, sociale en betrokken professional in het vakgebied HR en psychologie. Mijn interessegebieden liggen in employer branding, onboarding, verzuim en re-integratie, training en ontwikkeling, talent management en strategisch human resource management. Voor mij betekent werken bij 6P Partners, werken bij een organisatie met een frisse toekomstvisie, mensgericht bouwen aan een community van gepassioneerde mensen die hun ervaring willen delen, open staan voor nieuwe ideeën en bovenal een goede sfeer creëren.

 
Ik heb veel inzicht in de verhoudingen en wisselwerkingen tussen werknemers in organisaties en welke factoren hierop van invloed zijn. Mijn expertise is gericht op organisatiekunde, strategie en psychologie. Mijn interesse gaat daarbij uit naar het creëren van werknemersgeluk in organisaties. Bij 6P Partners kan ik een waardevolle en duurzame bijdrage leveren aan algemene werknemerstevredenheid en een echte verbinder zijn tussen werknemer en werkgever.

  • LinkedIn

Isis Neggers, stagiair en toegepaste psychologie student

Hoi, mijn naam is Isis. Studente toegepaste psychologie en sinds kort werkzaam als stagiaire bij 6P Partners. Al sinds het begin van mijn studie ben ik geïnteresseerd in de verschillende persoonlijkheidsaspecten van de mens en het gedrag wat daaruit voortvloeit. Het is dan ook extra leuk dat ik hier binnen 6P mee aan de slag mag. Het is belangrijk voor mij om middels het werk wat ik doe een bijdrage te leveren aan de maatschappij. In mijn geval is dat binnen het brede veld van de arbeid- en organisatiepsychologie. Het adviseren en begeleiden van werknemers en organisaties binnen hun eigen ontwikkelproces is iets waar ik dan ook veel energie uithaal. Mijn zelfstandige en nieuwsgierige houding ondersteunen mij hierin. Ook de voorkeur voor secuur werk en het leveren van kwaliteit zorgen voor een zo goed mogelijk product voor de klant. 

 

Ik hoop op een mooie samenwerking met 6P Partners en hun klanten, zodat we samen van de vele losse puzzelstukjes binnen een organisatie één gedegen advies kunnen vormen. Tot snel!

  • LinkedIn
IMG-20240312-WA0014_edited_edited.jpg
image_edited.jpg

Raoul Last, stagiair en toegepaste psychologie student

Mijn naam is Raoul Last. Ik ben een derdejaarsstudent toegepaste psychologie die zich altijd wil blijven ontwikkelen. Vooral met mensen bezig zijn en het menselijk gedrag in het bedrijfsleven heeft mijn interesse.  Door mijn ervaring als profvoetballer heb ik veel meegemaakt en geleerd. Deze ervaringen hoop ik ooit toe te kunnen passen in mijn toekomstige werk. Ik ben iemand met een proactieve werkhouding die het leuk vind om het beste van iemand naar boven te halen en mensen te motiveren. 

Ik ben enorm dankbaar en trots dat ik bij 6P Partners stage mag lopen. Ik ben ontzettend enthousiast om te leren, te groeien en mijn opgedane kennis van de afgelopen jaren in de praktijk toe te gaan passen. Op naar de komende periode vol uitdagingen en nieuwe ervaringen! 

  • LinkedIn

6P Partners is ontstaan uit de overname van 6P Consultancy. In 2004 is het psychologisch adviesbureau 6P Consultancy opgericht door senior psycholoog dr. René Jansen. Het succes van 6P Consultancy is te danken aan het inzetten van de hoogst haalbare kwaliteit van valide middelen, en de door René Jansen zelf ontwikkelde psychologisch en wetenschappelijk verantwoorde 6P methode. In de afgelopen jaren heeft de 6P methodiek zijn effectiviteit bewezen door vele organisaties en mensen te helpen. We zijn actief voor profit- en nonprofit organisaties zowel in heel Nederland als ook internationaal. Wij helpen organisaties om hun doelstellingen te bereiken door het beste uit hun (toekomstig) personeel te halen.

bottom of page