top of page
 • Hoe lang duurt een Assessment?
  Het Basis Assessment duurt ca. 3 uur. Het Praktisch Assessment duurt ca. 4 uur. Het Professioneel Assessment bestaat uit 2 delen: het schriftelijk gedeelte van het online Assessment duurt ca. 4 uur en het persoonlijk verdiepende interview duurt ca. 2 uur.
 • Wat is het verschil tussen de Assessments?
  Bij het Basis Assessment krijgt u inzicht in de persoonlijkheid, competenties, waarden, drijfveren, gedrag en denkniveau om vervolgens zelf met de resultaten aan de slag te gaan. Bij het Praktische Assessment krijgt u een gedegen advies naar aanleiding van een concrete, specifieke vraag- of probleemstelling op het gebied van loopbaan, selectie of persoonlijke dan wel professionele ontwikkeling. Bij het Professionele Assessment krijgt u deskundig en professioneel maatwerk advies, op basis van een complete set van analyses en testen aangevuld met een persoonlijk diepte-interview, aan de hand van een concrete vraagstelling en met een persoonlijke toelichting/terugkoppeling. Om de verschillen nog gedetailleerder inzichtelijk te krijgen, kunt u kijken op de pagina 'Assessments'.
 • Zijn er voorbereidingen nodig voor het assessment?
  Er is geen voorbereiding nodig voor de assessments. Mocht u toch graag vooraf willen oefenen voor de cijferreeksen en figurenreeksen, dan is dit toegestaan.
 • Wat kost een Assessment?
  Het Basis Assessment kost €999.- (ex. €209,79 btw) Het Praktisch Assessment kost €1999.- (ex. €419,79 btw) Het Professionele Assessment kost €2999.- (ex. €629,79 btw)
 • Waar worden de Assessments afgenomen?
  Bij het Basis- en Praktisch Assessment vindt het volledige proces online plaats. Voor het Professionele Assessment is er de optie om een diepte-interview op locatie te houden, hoewel ook deze bij voorkeur online kan worden afgenomen.
bottom of page