top of page
image.png

Gaiane Abrahamian

- Oprichter "Hart voor burn-out", Trainer, Spreker, Orthomoleculaire therapeute, Verbinder, Schrijver en Motivator 

Ik help jou om definitief afscheid te nemen van je burn-out en alle klachten die daarmee te maken hebben. Je bent definitief uit je stress, overspannenheid of burn-out. Je staat in je kracht en leeft vanuit je passie. Je voelt je mentaal en fysiek sterk. Je kan genieten en er is rust en ruimte in je hoofd.

Ik ben definitief genezen van mijn burn-out. Ik weet wat een burn-out met je doet. De zware wolken, het gevoel dat je er niet meer uitkomt, je angstig voelen dat er iets ernstigs met je aan de hand is. Het gevoel alsof je ziel je lichaam verlaat waardoor je in paniek raakt. Ik ken het gevoel wanneer je steeds terugvalt terwijl je denkt dat je stappen in de goede richting hebt gezet. Je voelt je weinig gesteund en ervaart veel onbegrip. Ik heb dat ook gekend.

Ik heb ontdekt hoe je definitief afscheid neemt van je burn-out. Ik sta nu volledig in mijn kracht en dat gun ik jou ook. Het is mijn passie jou uit je burn-out te helpen. Ik gun je definitief herstel. Ik gun je een vitaal en veerkrachtig leven, zowel mentaal als fysiek. Leven in plaats van overleven, genieten in plaats van jezelf te moeten voortslepen. Je vrij voelen in plaats van je gevangen voelen.

Leven vanuit je kern. Je van binnenuit laten stralen in plaats van steeds met een masker rond te lopen. Leven vanuit je passie, vanuit je hart.

  • LinkedIn
  • threads
bottom of page