top of page

Wie wij zijn

PSYCHOLOGIE IN BUSINESS

Psychologie is een gedragswetenschap, die met wetenschappelijk verantwoorde zekerheid inzicht geeft in menselijk gedrag. Door psychologie toe te passen in uw organisatie krijgt u inzicht in de voorspelbaarheid van het functioneren van uw mensen. Door methodisch en doelgericht de juiste mensen de juiste dingen te laten doen, helpen wij u, met wetenschappelijk verantwoorde zekerheid, om uw organisatie succesvol te maken.

IMG-20240313-WA0015.jpg
Collega's die samenwerken

Bij 6P Partners BV zijn we uw betrouwbare partner op weg naar succes. Met meer dan twee decennia aan ervaring en een team van toegewijde professionals, bieden we op maat gemaakte oplossingen die gericht zijn op het verwezenlijken van uw doelen.

Wat ons onderscheidt? Onze aanpak is gebaseerd op diepgaand wetenschappelijk onderzoek en state-of-the-art assessments die zijn ontworpen om u te helpen het maximale uit uw organisatie te halen.

Of het nu gaat om coaching, loopbaanbegeleiding, werving & selectie of workshops, wij staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Wat ons echt uniek maakt, is onze eigen beproefde 6P-methodiek, ontwikkeld door psycholoog dr. René Jansen.

Deze methodiek is effectief bewezen en stelt organisaties in staat om hun missie, cultuur en doelen succesvol te realiseren.

Met onze hoogwaardige en gevalideerde methoden streven we ernaar om de best mogelijke resultaten voor u en uw organisatie te behalen. Kies voor 6P Partners en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle toekomst.

VERKRIJG MEER WAARDE IN UW ORGANISATIE DOOR INZET VAN ONZE:

  1. Assessments – Een uitgebreid aanbod aan assessments bestaande uit Basis, Praktisch en Professioneel. Kies het assessment dat het meest aansluit bij uw behoeften. 

  2. Coaching – Bij 6P Partners streven we naar het verbeteren van organisatieresultaten door middel van coaching. Met onze expertise in persoonlijke- en team coaching en gebruik van state-of-the-art assessments, bieden we wetenschappelijk onderbouwde inzichten om ontwikkelpotentieel te benutten en doelen te bereiken.

  3. Loopbaan begeleiding – Wij begeleiden uw functionarissen doelgericht in hun succesvolle carrière, aansluitend op de doelstellingen van uw organisatie.

  4. Werving & Selectie – Wij helpen u bij het vinden van de juiste functionarissen die u helpen uw organisatie succesvol te maken. 

  5. Workshops – Workshops - Ervaar boeiende en interactieve workshops op maat, die niet alleen inzicht bieden in ontwikkelmogelijkheden, maar u ook voorzien van praktische tools om zelf aan de slag te gaan. 

0c072c_9f3c621afc894286997c992c392366ba~mv2.png
Directeur
image.png

6P is..

6P is uniek in drie zaken: de hoge kwaliteit van assessments, unieke volledigheid aan maatwerk inzicht, en maatwerk begeleiding met de 6P methodiek. 6P biedt u een ruime keuze aan professionele, gekwalificeerde 6P partners die perfect bij uw organisatie aansluiten. Zo is 6P uw unieke en ideale partner om uw doelen en successen te behalen. Uw medewerkers vinden maatwerk werkgeluk, waardoor ze graag bij u willen blijven werken en maximaal renderen.

PURPOSE – het juiste doel voor ogen
PEOPLE – de juiste mensen op de juiste plaats

PLAN – een duidelijk plan om verder te ontwikkelen/ discrepanties aan te pakken

PROCESS (sterktes) – ontwikkelen van iemands sterktes

PROCESS (zwaktes) – zwaktes inzichtelijk maken om deze te neutraliseren middels het inzetten van iemands sterke punten.

PROCESS (context) – beïnvloedingsfactoren in kaart brengen en meenemen in het proces. 

Beroepsverenigingen

Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen

foto van aangesloten beroepsvereniging
foto van aangesloten beroepsvereniging

Wij werken volgens de hoogst denkbare kwaliteit,

validiteit en betrouwbaarheid volgens de COTAN beoordeling,

COTAN is onderdeel van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)

bottom of page