MET HET JUISTE DOEL, EN DE JUISTE MENSEN, DE JUISTE DINGEN DOEN

Onze klantenCasussen
Onze klanten zijn doorgaans directie, bestuurders, het MT, managers en leidinggevenden. Normaliter van WO en HBO niveau, en ook MBO+ niveau omdat steeds meer organisaties effectiever willen werken, verzuim tegengaan en personeel duurzaam in huis houden. Wij zijn actief in een zeer brede markt, van maak industrie, non-profit overheidsinstanties, banken en dienstverleners. Overal waar mensen zijn die doelgericht de juiste dingen willen doen om succesvol te zijn, zijn wij actief ondersteunend. Dat doen we missie gericht, met veel passie, om mensen hun volle potentieel doelgericht te laten gebruiken, met het gevolg dat zij veel gelukkiger en mentaal gezonder zijn, en zij veel effectiever werken. En juist omdat wij missie gericht zijn, komen we graag met u in gesprek, om te exploreren wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn.
 
Wij zijn trots op onze klanten! Wij hebben serieus vol passie samengewerkt, veel plezier gehad en zij hebben mooie successen behaald. Onze klanten vertellen u graag waarom ze ook trots op ons zijn:

Pure Ingredients – Venlo 


Wij hebben 6P Partners onlangs ingezet voor een assessment ter ondersteuning van een Werving en Selectie traject. Vooraf zijn we met 6P Partners in gesprek gegaan over de belangrijkste aspecten van de functie om zo de juiste focus te hebben voor het assessment. Wij zijn – net als de kandidaat – uiterst tevreden over de samenwerking. We zijn onder de indruk van de professionele aanpak en zorgvuldigheid waarmee het assessment werd afgenomen. Het eindrapport van het assessment was zeer uitgebreid en vooral de persoonlijke toelichting was erg waardevol. De persoonlijke benadering hebben wij als erg prettig ervaren. Daarom zullen wij in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van de expertise van 6P Partners.
Met *** gaat het trouwens erg goed in zijn nieuwe functie. Nogmaals bedankt!

Trudy Janssen - HR Business Partner
Pure Ingredients, Venlo met dochterondernemingen
Lekker&Anders, Mekkafood, Herrenhof

          

Smurfit Kappa – Roermond


6P Partners heeft inmiddels meerdere werving & selectie assessments voor ons uitgevoerd. Zowel op MBO als op HBO niveau. 
Het afnameproces wordt door de kandidaten als professioneel, informeel en open ervaren. Wel zo prettig als je gezond gespannen een assessment ingaat!
De eindrapporten van 6P zijn overzichtelijk qua samenstelling en geven goede inzichten in kwaliteiten, aandachtsgebieden en ontwikkelpunten. De persoonlijke toelichting is verhelderend en to-the-point. Er is tijdens deze toelichting veel ruimte voor verdiepingsvragen. De antwoorden zijn goed onderbouwd vanuit de persoonlijke gesprekken met de kandidaten en daarmee dan ook zeer zeker aanvullend aan de rapporten. 
Kortom: prettige, professionele partij die je helpt om in je W&S proces nét dat stapje extra te zetten!

Linda Veugelers
Sr HR Adviseur

 

AtechPro - Barneveld


Alleen ga je snel, samen kom je verder. Echt een aanrader om met je team hierin te investeren. Het proces geeft heldere inzichten in wie je bent en hoe je optimaal waarde kunt toevoegen in het team. Remy de Wild, Paul Hofstede (6P Partner) en team 6P partners bedankt voor dit mooie proces. – Theo de Groot, directeur AtechPro

Remy de Wild, Paul hofstede (6P Partner), bedankt voor jullie fijne en oprechte begeleiding van de start van dit mooie proces wat wij binnen #atechpro gaan inzetten! Wij als team hebben nu duidelijke inzichten waar onze sterke punten liggen om zo, als team verder te groeien en dus sterker als organisatie te worden. Wij gaan samen, met begeleiding van Paul hier verder invulling aan geven!! – Gerrit van der Weerd, MT AtechPro

Wiet Cuenen, Particuliere Coaching