top of page

360 graden feedback rapport

Bij 6P Partners kunt u ook gebruik maken van het 360 graden feedback rapport.

Het 360 graden feedback formulier is een evaluatietool die feedback verzamelt van verschillende bronnen binnen en buiten de organisatie, zoals bijvoorbeeld leidinggevenden maar ook collega's  Het stelt individuen in staat om zowel hun sterke punten als ontwikkelingsgebieden te identificeren vanuit diverse perspectieven. Met deze feedback kunnen ze gericht werken aan hun professionele groei en effectiever worden in hun rol. Het rapport dient als waardevol instrument voor persoonlijke ontwikkeling en het maximaliseren van het potentieel op de werkplek.

Informatief interview

Het 360 graden feedback rapport is een waardevol instrument dat een holistisch beeld geeft van de prestaties, vaardigheden en gedragingen van een individu binnen een organisatie. In dit rapport wordt feedback verzameld van verschillende bronnen, waaronder leidinggevenden, collega's.

Het biedt een gedetailleerde analyse van zowel sterke punten als ontwikkelingsgebieden van een persoon vanuit verschillende perspectieven binnen en buiten de organisatie. Dit stelt individuen in staat om een breder inzicht te krijgen in hun functioneren en gericht te werken aan hun professionele groei.

Door de veelzijdige feedback kunnen personen hun sterke punten verder ontwikkelen en aan hun zwakkere punten werken. Het 360 graden feedback rapport biedt een objectieve en uitgebreide basis voor persoonlijke groei en verbetering,

bottom of page