top of page

6P Partners is razend enthousiast over het succes van de 6P methodiek, ontwikkeld door dr. René Jansen. Veel organisaties zijn succesvol geworden door het inzetten hiervan. Wij vinden het zonde om deze methodiek voor onszelf te houden. We gunnen het zo veel meer andere organisaties om ook succesvol te worden. Daarom zoeken we partners, die samen met ons gebruik willen maken van onze 6P methodiek. En willen we deze succesvolle 6P methodiek graag met u delen. Hiertoe hebben we de 6P Partnergroep opgezet. Een gepassioneerde groep professionals die de 6P methodiek omarmen, graag mensen en organisaties succesvol maken en elkaar hierin versterken. Wij zouden het geweldig vinden om samen met u onze passie te delen, elkaar te versterken en te inspireren.


Ontmoet onze licentiehouders!


Wilt u ook licentiehouder worden? Kom in contact met ons door het formulier 'Licentiehouder worden' onderaan de pagina in te vullen !

image.png

6P is ..

Onze succesvolle 6 stappen methode, waarbij op psychologisch en wetenschappelijk verantwoorde wijze coaching en consultancy wordt ingezet met de best mogelijke middelen van de hoogst mogelijke kwaliteit, om met het juiste doel voor ogen, met de juiste mensen, de juiste dingen te doen, waardoor het gewenste succes voor alle belanghebbenden een bewust gevolg is.

 • PURPOSE – het juiste doel voor ogen
  PEOPLE – de juiste mensen op de juiste plaats

 • PLAN – een duidelijk plan om verder te ontwikkelen/discrepanties aan te pakken

 • PROCESS (sterktes) – ontwikkelen van iemand sterktes

 • PROCESS (zwaktes) – zwaktes inzichtelijk maken om deze te neutraliseren middels het inzetten van de sterke punten.

 • PROCESS (context) – beïnvloedingsfactoren in kaart brengen en meenemen in het proces. 

Jonge ondernemers

Het aansluiten bij de 6P Partnergroep is echter niet voor iedereen weggelegd! U krijgt zeer succesvolle tools in handen, plus hands-on ondersteuning, en u maakt deel uit van de unieke waardevolle 6P partnergroep. Wij houden regelmatig contact, hebben speciale doelgerichte intervisie en behandelen casussen, waarmee u waardevolle ondersteuning voor uzelf, uw functionarissen en uw onderneming ontvangt.

 1. Allereerst hebben we een vrijblijvend persoonlijk gesprek om samen te exploreren of we het zien zitten om het partnerschap aan te gaan.

 2. Wanneer beiden positief zijn, ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan een assessment en een psychologisch diepte-onderzoek. U ontvangt te allen tijde een state-of-the-art rapportage die u waardevolle inzichten geeft in uw persoonlijkheid, carrièrewaarden, capaciteiten, denkniveau en ontwikkelmogelijkheden.

 3. Als blijkt dat uw profiel en capaciteiten aansluiten bij het profiel van het partnerschap in het gebruik van de 6P methodiek, verwelkomen wij u graag bij de 6P Partnergroep. Is dit niet het geval, dan gaan we niet samen verder als partners, maar bezit u wel een zeer waardevolle rapportage.

 4. U neemt vervolgens deel aan een viertal persoonlijke praktijkgerichte sessies om u de 6P methodiek eigen te maken.

 5. Na het succesvol volbrengen van de training wordt u officieel licentiehouder van de 6P methodiek en mag u deze inzetten in uw praktijk of organisatie.

Licentiehouder worden

Contact gegevens:

Thanks for submitting!

bottom of page