top of page
image.png

Irene Vervuurt

-Veelzijdige resultaatgerichte sparringspartner voor ondernemers - Businessdeveloper - Mulipotentialist - Bij Buro voor resultaatgericht ondernemen | Ambassadeur Mamma CT borstkankeronderzoek

Met meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandig MKB-ondernemer ondersteun ik MKB-ondernemers en hun bedrijven in het maken van hun volgende GROEI-stap.

De worstelingen van ondernemers die meer IN dan AAN hun bedrijf werken zie ik veelvuldig. Ik weet, ook vanuit mijn ervaring, dat ik een rol rol kan vervullen om bedrijven naar hun volgende groeifase te ondersteunen.

Het steeds weer willen faciliteren en ondersteunen van mensen en bedrijven naar een volgende groeifase zijn een rode draad door mijn ondernemerschap. Nadat ik mijn bedrijf in Duitsland heb verkocht, ben ik mij gaan focussen op het verbeteren van ondernemerschap en groei binnen MKB- en familiebedrijven.

Met mijn openheid, veelzijdigheid en creativiteit ga ik uitdagend, pragmatisch en resultaatgericht te werk; inspirerend en aanstekelijk! Inmiddels heb ik meer dan vijftig bedrijven ondersteund naar Resultaatgericht Ondernemen en het bereiken van een volgende groeifase.

Mijn ondernemers-start
Al in 1992 startte ik mijn eerste bedrijf, in Duitsland, dat doorgroeide naar een succesvolle onderneming in sport en gezondheid, met bijna veertig medewerkers. Tijdens deze periode in Duitsland heb ik veel geleerd en ervaren over het ondernemerschap, kansen gezien en gerealiseerd, met de ups en downs die onlosmakelijk met ondernemen verbonden zijn. Mijn brede interesse en vele opleidingen hebben mij een goede kijk gegeven in de ontelbare mogelijkheden die het ondernemer-zijn met zich mee brengt.

  • threads
  • LinkedIn

Multipotentialist - Openheid - Veelzijdigheid - Creativiteit

bottom of page